Magazin

Silvester Stalone angažovao mornaričke foke da mu obuče ćerke kako bi bezbedno živele u Njujorku

Proslavljeni glumac Silvester Stalone (77) nagovorio je svoje ćerke da prođu kroz "Roki" obuku. Naime, unajmio je mornaričke foke kako bi Sofija i Sikstin bile u potpunosti spremne na život u Njujorku.
Silvester Stalone angažovao mornaričke foke da mu obuče ćerke kako bi bezbedno živele u NjujorkuGetty © John Shearer / Contributor

Čuveni glumac Silvester Stalone proslavio se ulogama u filmskim serijalima "Roki" i "Rambo"a ukoliko ste pogledali bar jedan film iz nekih od serijala, sigurno ste primetili da su uloge bile fizički veoma zahtevne. Kondicija Staloneu nije nedostajala, a intenzivna vežbanja su i dan danas deo njegove svakodnevnice. Ove navike je preneo i na porodicu, te je veoma zanimljiv jedan podatak kojeg su otkrile njegove ćerke. On se nije libio da angažuje mornaričke foke kako bi njegove ćerke bile obučene i spremne za život u ne tako bezbednim mestima.

Staloneove ćerke Sistin (25) i Sofija (27) istakle su da je njihov otac insistirao na tome da budu obučene u domenu samoodbrane, pre nego što su se iz Los Anđelesa preselile u Veliku jabuku. Već godinu dana žive u ovoj velikoj metropoli i kažu da ih niko još nije nadvladao: "Prošli smo kroz težak 'dril'. To je bila prava stvar. Nismo iznenađene što je tata angažovao ovakve profesionalce, jer smo ceo život odrasli uz njega radeći slične vojne obuke samoodbrane", rekle su za Njujork post.

Rutina je podrazumevala buđenje u cik zore, doručkovanje 6 jaja u šest ujutru. Sikstin se našalila i rekla je: "On je napravio savršene 'dečake'".

Obuka koja je snimljena za rijaliti "Porodica Stalone", uključivala je jurnjavu kokošaka, koja podseća na scenu iz "Rokija".

Ovaj vid zahtevnog treninga nije važio za Staloneovu najmlađu ćerku Skarlet (21), jer ona sada živi u Majamiju i očigledno da je glumac smatrao da je ovaj grad daleko sigurnije mesto u odnosu na Njujork, prenosi Kat.

Trening prolaze samo odabrani

Trening posebnog odreda specijalnih američkih vojnih snaga, mornaričkih foka (navy SEAL) je ekstremno zahtevan i mogu ga proći samo odabrani. A izgleda da su ga "prošle" i Staloneove ćerke bez većih problema.

image