Magazin

Žena spavala u odeljku za prtljag, putnici aviona u šoku (VIDEO)

Nesvakidašnja situacija koja se dogodila pre izvesnog vremena u avionu na letu Albukerki-Feniks, izazvala je šok, nevericu ali i smeh kod prisutnih putnika. Naime, jedna putnica je rešila da se odmori i dremne u prostoru namenjenom za ručne prtljage koji se nalazi iznad glava.
Žena spavala u odeljku za prtljag, putnici aviona u šoku (VIDEO)© @ DC Studio/freepik

Mnogi putnici u avionima teže da dobiju sedište do prozora ili ono koje će im obezbediti odgovarajući prostor za noge. Neki se žale što nisu dobro prošli, drugi pak smišljaju neobična rešenja kako bi dug let što lakše prošao.

Nedavno je postao viralan snimak, na kom je žena spava, opružena i ušuškana u odeljku za prtljag iznad glave na letu Soutvest Erlajnsa. Na video objavljenom na društvenim mrežama, vidi se kako mirno spava u prostoru za odlaganje prtljaga. Mnogi su bili u neverici šta vide, ali bilo je i onih kojima se cela situacija učinila smešnom.

Neočekivani prizor izazvao je veliku radoznalost na internetu, i mnogi su komentatisali i pitali su se kako je pojedinac uspeo da se tu popne i zadrema.

Ono što je nejasno, jeste kako je žena stigla do skladišnog prostora, piše Mint.

Već se dogodile slične situacije

Iako je motiv ovog nekonvencionalnog spavanja i dalje nejasan, ovo nije prvi put da je takvo ponašanje dokumentovano na letovima, jer se sličan incident dogodio prošlog leta u avionu Rajanera koji je poleteo sa Ibice u Španiji.

image