Rusija

Medvedev: Amerika će na kraju zgnječiti Zelenskog poput insekta

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije smatra da će se to dogoditi kada se SAD "dovoljno poigraju" sa predsednikom Ukrajine, kao sa eksperimentalnim insektom
Medvedev: Amerika će na kraju zgnječiti Zelenskog poput insekta© Sean Gallup/Getty Images

Amerikanci će nemilosrdno zgnječiti ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog kada se "dovoljno poigraju" sa njim, poput eksperimentalnog insekta, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

"Koliko američki entomolozi vole eksperimente na insektima. To je njihova nacionalna razonoda - stavljanje najrazličitijih paukova u teglu i gledanje sa neskrivenim zadovoljstvom kako se proždiru. Konačno su na red došla žuto-crna stvorenja", napisao je Medvedev na Telegramu.

Kako je naveo zamenik šefa Saveta bezbednosti Ruske Federacije, i njih su takođe smestili u staklenu posudu, postepeno im oduzimajući hranu i ne sumnjajući da će se sve ovo završiti.

"Pre ili kasnije, posmatranje ponašanja insekata postaje beskrajno dosadno. Zatim ih stavljaju na dijetu i prate porast njihove agresivnosti. Sada ta mala otrovna stvorenja posebno agresivno bodu i proždiru svoju vrstu. Preživi, naravno, onaj ko je smeliji, jači i deblji. Ko je pojeo više svojih konkurenata i ukrao više hrane, deleći je sa svojim drugovima", nastavio je Medvedev slikovito da opisuje.

Na kraju je upitao šta je sa najvažnijim paukom-glumcem, koji se ugojio na račun krvi i tela svojih saplemenika?

"Šta će biti sa njim, pobednikom? Ako se entomolozi klade na njega, naravno. I dalje ga čeka papuča kojom će ga nemilosrdno smrskati kada se stariji entomolog dovoljno poigra s njim. Sic transit gloria mundi…(Tako prolazi svetska slava)", zaključio je Medvedev.

image