Rusija

Medvedev čestitao ženama Osmi mart: Vi nas inspirišete na uspehe, brinete o nama

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije je istakao da žene imaju posebnu, veoma važnu misiju – da daju život i pružaju jedinstvenu dobrotu i ljubav bliskima

Rusija danas prolazi kroz veoma teška iskušenja, odbija ciničnog i opasnog neprijatelja i približava se pobedi, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev čestitajući ženama 8. mart. 

Medvedev je istakao da žene imaju posebnu, veoma važnu misiju – da daju život i pružaju jedinstvenu dobrotu i ljubav bliskima.

"Vi nas inspirišete na uspehe, brinete o nama, pomažete nam da steknemo snagu da prevaziđemo sve prepreke. Stalna težnja ka savršenom je glavni princip zbog kog postižete maksimalne rezultate u raznim oblastima, u svemu što radite", poručio je Medvedev.

Prema njegovim, rečima, svi ti kvaliteti su danas, kada Rusija brani svoju otadžbinu na frontu i kod kuće, posebno značajni.

Medvedev je izrazio veliku zahvalnost ženama koje služe u Oružanim snagama Rusije, rade u odbrambenim preduzećima, pomažu stanovnicima novih regiona, izbeglicama i dobrovoljcima, ističući da je to pravi podvig.

"Ponosni smo, volimo vas i učinićemo sve da opravdamo vašu ljubav i poverenje. Želim vam zdravlje, sreću, međusobno razumevanje sa najbližima i da toplina koju tako velikodušno delite ispuni vaša srca", rekao je Medvedev.

image