Sport

Piksi se oprostio od Mihe: Pamtiću ga kao čoveka strahovito velikog srca

I selektor reprezentacije Srbije bio je na sahrani legendarnog fudbalera u Rimu
Piksi se oprostio od Mihe: Pamtiću ga kao čoveka strahovito velikog srca© Milan Maricic/ATAImages

Siniša Mihajlović je bio pošten čovek, krasila ga je borbenost, poraze nije priznavao i imao je strahovito veliko srce, izjavio je u ponedeljak selektor Srbije Dragan Stojković srpskim medijima, koji su izveštavali iz Rima sa sahrane legendarnog fudbalera i trenera.

Legendarni Siniša Mihajlović preminuo je u petak u 54. godini posle dugogodišnje borbe sa leukemijom, a njegova sahrana obavljena je u ponedeljak u Rimu.

"Siniša je bio čovek od reči, imao je strahovito veliko srce. Imao je sve karakteristike koje jedan dobar čovek treba da ima. To je bio Siniša Mihajlović. Po tome ću da ga pamtim. Danas mu odajemo poslednju poštu", rekao je Stojković.

Selektor Srbije je istakao da je neponovljivi Miha bio čovek vedrog duha, koji je uživao u životu.

"Siniša je bio čovek koji je pomagao mnogima. Ne znam da li je iko tražio pomoć od njega, a da je nije dobio. To oslikava njegovu karakteristiku kao čoveka na ovoj planeti. Meni je bila čast što smo igrali zajedno u reprezentaciji, što smo se poznavali dobro, da smo neke momente u privatnom životu imali da podelimo... Ta sećanja će mi ostati do kraja uklesana u svest. Neka mu je večna slava i hvala mu na svemu", zaključio je Stojković.

image