Sport

Dobra vest za Mitrovića - Fulam spremio novi ugovor za menadžera

Marko Silva bi mogao da produži saradnju sa klubom iz Londona
Dobra vest za Mitrovića - Fulam spremio novi ugovor za menadžeraGetty © Justin Setterfield / Staff

Fudbaleri Fulama su se proteklog proleća vratili u Premijer ligu i tamo beleže odlične rezultate. Najveće zasluge za te uspehe idu menadžeru Marku Silvi, a sada su stigle i dobre vesti za reprezentativca Srbije, Aleksandra Mitrovića.

Portugalski stručnjak dobiće ponudu Fulama da potpiše novi dugoročni ugovor, kako bi Silvu mogli da duže zadrže na "Krejven kotidžu" i nastave uspon kluba.

Fulam je trenutno sedmoplasirani tim Premijer lige i bodovno su značajno bliži mestima koja vode u Ligu šampiona nego zoni ispadanja, čemu se malo ko nadao na početku sezone.

Velikog udela u tome ima i sjajan golgeterski učinak Mitrovića, koji je već postigao 11 golova u Premijer ligi ove sezone, a sada "kolibari" žele da sa Silvom potpišu dugoročni ugovor.

Portugalac sa Fulamom trenutno ima ugovor do leta 2024. godine, ali klub ne želi da on uđe u poslednjih 12 meseci ugovora, već da ga što pre obavežu na dugoročnu saradnju. Pod Silvinom upravom, Mitrović je dostigao najviši nivo u svojoj karijeri, pošto je i prošle sezone postigao rekordna 43 gola u sezoni Čempionšipa.

image