Sport

Legenda ili ludak, Kejn želi da ostane u Totenhemu

Engleski fudbaler Hari Kejn, izrazio je da mu je želja da osvaja trofeje sa Totenhemom i tako dao novu dimenziju priči oko novog ugovora koji "petlovi" spremaju za svog kapitena
Legenda ili ludak, Kejn želi da ostane u TotenhemuGetty © Shaun Botterill

Kapiten Totenhema i engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn svojom izjavom je dao jasniju sliku oko njegove budućnosti.

Kejn je rekao da želi da osvaja trofeje sa londonskim klubom, prenose britanski mediji.

Napadač ima ugovor sa Totenhemom do juna 2024. godine, a pojedini mediji su objavili da bi mogao da napusti klub na kraju sezone.

"Siguran sam da će biti razgovora narednih meseci. Ja sam koncentrisan na ovu sezonu i kako da dam najbolje za tim. Ima još mnogo da se igra, pokušavamo da se dokopamo Lige šampiona, imamo i FA kup, mečeve u Evropi. To me zanima. Znam da će da bude glasina, mnogo spekulacija o mojoj budućnosti, ali mene samo zanima šta mogu da uradim za klub", rekao je Kejn.

Engleski napadač(29) je za Totenhem u karijeri odigrao 415 utakmica i postigao je 266 golova.

Brojni evropski mediji već su "preselili" Kejna u Bajern ili Mančester junajted.

"Naravno da i dalje želim pehare sa Totenhemom. To mi je cilj otkako sam počeo da igram u prvom timu. Uvek sam bio iskren u vezi toga i nastaviću da radim na tome da to i ostvarim. Imamo dobar tim, fantastičnog menadžera i nema razloga da ne uspemo ove sezone", zaključio je Kejn.

image
VV inauguration
banner