Sport

Mladenović: Vidićevo veliko ime nije dovoljno za funkciju predsednika FSS

Direktor Omladinske škole Crvene zvezde i nekadašnji fudbaler crveno-belih Dragan Mladenović, izjavio je da je Nemanja Vidić veliko ime u svetu fudbala, ali da to nije dovoljno da bi obavljao funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije

"Nemanja je veliko ime, možemo dugo da govorimo o njemu, ali da li je to dovoljno za funkciju predsednika FSS? Mislim da nije. Ako mene lično pitate i ako dođe do toga Vidić ili Dragan Džajić, moj odgovor je - apsolutno Džajić", reči su direktora Omladinske škole Crvene zvezde, Dragana Mladenovića.

"Pre svega zbog velikog iskustva, koje Vidić nema", dodao je Mladenović.

Mladenović je svojevremeno igrao sa Vidićem u Zvezdi i reprezentaciji.

"Zvezda će sigurno stati iza najboljeg rešenja za srpski fudbal. Vidić jeste Zvezdin bivši igrač i kao takav, trebalo je prvo da dođe u klub, da razgovara s ljudima i da se nađe najbolje rešenje", poručio je Mladenović u izjavi za "Mocartsport".

Izbori za predsednika FSS održaće se 14. marta.

Pored Nemanje Vidića, trenutno se zna da će još jedan kandidat biti Branislav Nedimović, nekadašnji najmlađi gradonačelnik u Srbiji kao prvi čovek Sremske Mitrovice, a od 2016. do 2022. godine bio je ministar poljoprivrede u Vladi Srbije.

image