Sport

Zvezda pobedila i TSC i mrak - Pešić doneo bodove u Bačkoj Topoli

Crveno-beli su uvećali prednost na vrhu tabele Superlige i sada imaju čak 19 bodova više od Partizana, uz odigranu utakmicu više
Zvezda pobedila i TSC i mrak - Pešić doneo bodove u Bačkoj Topoli© FK Crvena zvezda / screenshot / Facebook

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u utorak uveče u Bačkoj Topoli ekipu TSC-a rezultatom 2:1 (1:0) u meču 25. kola Superlige Srbije.

Oba gola za Crvenu zvezdu postigao je Aleksandar Pešić u 21. i 46. minutu. Jedini strelac za TSC bio je Petar Ratkov u 70. minutu.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 69 bodova, dok je TSC četvrti sa 49. Crveno-beli će u narednom kolu u Beogradu igrati sa Novim Pazarom, dok će TSC gostovati Kolubari u Lazarevcu.

Meč u Bačkoj Topoli bio je nekoliko puta prekidan. Utakmica je počela sa pet minuta zakašnjenja, a odigrano je nekoliko minuta, pre nego što su se prvi put ugasili reflektori na stadionu. Nakon toga reflektori su se ugasili još dva puta, a onda je glavni sudija Miloš Milanović povukao igrače u svlačionicu.

Problem je bio na trafostanici koja napaja energijom stadion TSC-a. Uključen je potom agregat, utakmica je nastavljena posle ukupno prekida od 45 minuta, pošto su predstavnici klubova dali saglasnost da može meč da bude odigran.

image