Sport

Mijatović: Netačno je da se vraćam u Partizan, ne znam ko plasira neistine

Slavni golgeter osetio je potrebu da se oglasi i demantuje natpise u pojedinim medijima
Mijatović: Netačno je da se vraćam u Partizan, ne znam ko plasira neistine© Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni jugoslovenski fudbaler Predrag Mijatović istakao je da nema nameru da dođe na funkciju predsednika FK Partizan, izjavio je za "Tanjug" nekadašnji napadač crno-belih i Real Madrida.

"Posle najnovijih dešavanja, loših rezultata i spekulacija o navodnoj smeni rukovodstva u Partizanu, na raznim portalima se pojavila vest, koja me je jako iznenadila, da sam prihvatio mogućnost povratka u Partizan na funkciju predsednika kluba", izjavio je čuveni fudbaler.

"Apsolutno je netačno da sam sa bilo kim razgovarao na tu temu, nije mi jasno ko plasira takve neistine. Koliko ja znam FK Partizan ima svog predsednika i svoje rukovodstvo", rekao je Mijatović.

On je istakao da takve planove nije ni imao.

"Ja sam u nekoliko navrata izjavio da su moji porodični i poslovni planovi vezani za Španiju, bez obzira na veliku ljubav i želju da moj Partizan uvek bude na nivou svoje reputacije, kako na institucionalnom tako i na sportskom planu. Ovom prilikom želim da stavim tačku na ovu temu i poželim mom Partizanu puno sreće i uspeha u narednom periodu", poručio je Mijatović.

image