Sport

Milojević: Čukarički ima kvalitet, treba nam "sveža krv", rotiraćemo sastav

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je pred utakmicu sa Čukaričkim da protivnik ima dobru igru i da nastupa kvalitetno
Milojević: Čukarički ima kvalitet, treba nam "sveža krv", rotiraćemo sastav© ATA Images

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju na domaćem terenu dočekuju ekipu Čukaričkog u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije.

"Mogu da se očekuju promene ekipi, zato što smo imali dve utakmice u četiri dana, tako da nam treba malo sveže krvi i energije, biće rotacija. Neke igrače koji su pod velikim opterećenjem ćemo odmoriti. Sve ostale ne, mislim da nam je potrebno da i igrači koji su nešto više umorni odigraju, kako bi držali neki takmičarski ritam", istakao je Milojević.

Osvrnuo se potom strateg crveno-belih na prethodne utakmice koje je odigrala ekipa Čukaričkog.

"Dve utakmice protiv Partizana fudbaleri Čukaričkog su igrali na kontranapad, dok su protiv ekipe TSC probali da reše pitanje tog drugog mesta, malo se više otvorili i onda su imali više problema", rekao je Miloš Milojević.

Trener Crvene zvezde dodao je da sa razlogom Čukarički zauzima drugo mesto.

"Imaju dobru igru, nastupaju kvalitetno, mislim da su posle nas prikupili najviše bodova ovog proleća. Ulazimo sa punim poštovanjem prema protivniku u utakmicu sutra, međutim verujemo u svoj rad i kvalitet, nadam se da pred dobro popunjenim stadionom možemo da dobijemo i Čukarički", izjavio je Milojević.

image