Sport

Milojević: Pobeda je najbitnija, ali me brine slaba efikasnost

Trener fudbalera Crvene zvezde, Miloš Milojević, posle pobede na gostovanju Voždovcu (2:0) ocenio je da je bitno da su crveno-beli došli do pobede, ali je istakao da je zabrinut zbog slabe realizacije

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na gostovanju Voždovac 2:0 (1:0) u utakmici četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije.

"Mnogo lepih akcija, ali je nedostajalo efikasnosti i to je nešto što me brine, jer imamo dve izuzetno bitne utakmice do kraja sezone - polufinale i, nadam se, finale Kupa. Takođe, u prvenstvu dočekujemo Vojvodinu i Novi Pazar, a gostujemo Radničkom iz Kragujevca. Dobro je što možemo da rotiramo pored ovog što smo imali danas, jer u protokolu nisu bili Spajić, Milunović, Rodić, Krstičić i Gobeljić, i to je luksuz", rekao je Milojević.

Trener crveno-belih je istakao da je bila primetna neuigranost, ali da se na tome mora raditi do kraja sezone. 

"Bez želje da nekog kritikujem, ali možda su neki nastojali malo više da sami rešavaju, umesto da to čine kolektivno, međutim, videli su u ove dve utakmice da to ne ide tako. Ima još stvari na kojima možemo da radimo do kraja sezone", izjavio je Milojević.

Zvezdin trener bio je zadovoljan činjenicom da su golove postigli Aleksandar Pešić, koji se oporavio od povrede i mladi Jovan Mijatović, koji je postigao prvenac.

"Važno je da su njih dvojica upisali pogotke, iako su imali prilika da još bolje odreaguju u kaznenom prostoru i upišu još koji gol. Žao mi je što se Ivanić nije upisao u strelce, jer često ulazi u šanse. Svakako, bitno je za Mijatovića da dobija šansu i postiže golove, te raste iz utakmice u utakmicu. Ima talenta, mlad je, imao je tu sreću da debituje u prvenstvu, Evropi, upiše prvenac i ako se održi na zemlji. Biće dobar", poručio je Milojević.

image