Sport

Bahar: Maksimalan fokus na IMT

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je pred utakmicu sa IMT-om, da njegova ekipa mora da ima maksimalan fokus na sutračnjem meču

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova gostuju ekipi IMT-a u utakmici 13. kola Superlige Srbije.

"IMT je odličan tim. Umeli su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat. Svaki igrač ima uspone i padove, kada je reč o igri u toku sezone. Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, naravno verujem da će tako i nastaviti", istakao je Bahar.

Dodaje izraelski stručnjak da će u narednom periodu crveno-beli raditi na unapređenju odbrane.

"Ne želim da poredim sezone, jer svaka je priča za sebe. Ne bih se vraćao unazad i pričao mnogo o prošlosti. Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Protiv Javora smo sa druge strane igrali odličnu odbranu, ali smo iz jednog šuta primili pogodak. Želimo da unapredimo i taj segment igre", zaključio je Bahar.

Nakon deset odigranih utakmica, crveno-beli imaju 24 osvojena boda, što je sedam manje od prvoplasiranog Partizana, koji ima meč više.

image