Sport

Bogdanović razbija redom s novim stajlingom - vodio Atlantu ka novoj pobedi

Kapiten reprezentacije Srbije odigrao je i šesti meč u nizu u kom je postigao najmanje 20 poena
Autor: YouTube / ZH Highlights

Bila je Atlanta u seriji poraza, a sada imaju tri pobede u poslednja četiri meča. Kako i ne bi, kada u njihovim redovima uveliko briljira kapiten reprezentacije Srbije, koji je ponovo bio odličan.

Hoksi su na gostovanju u Hjustonu slavili 134:127, a Bogdanović je za 29 minuta na terenu postigao 22 poena, uz četiri skoka i pet asistencija.

Srbin je uz to pridodao i po jednu blokadu i ukradenu loptu, a šuterski je bio vrlo efikasan - ubacio je četiri trojke i ukupno iz igre šutirao 8/14, a uz to je pokazao i novi stajling sa "jarećom" bradicom.

Bolji od Bogdanovića u Atlanti bio je samo Trej Jang sa 30 poena i 14 asistencija, dok su se pokazali i Dežonte Marej sa 21 i Onjeka Okongvu sa 19 poena i 11 skokova.

Roketsi nisu uspeli da stignu do trijumfa uprkos sjajnom tandamu Džabari Smit - Fred Vanvlit. Njih dvojica su postigla 34, odnosno 32 poena, ali su svejedno zabeležili treći poraz u nizu.

Hjuston sada ima skor 13-12 i na devetom su mestu Zapadne konferencije, dok je Atlanta sa 10. na Istoku sa učinkom 12-15.

image
VV inauguration
banner