Sport

Milojević: Ovo je moja kuća, nadam se da ćemo nastaviti ovako

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, izjavio je nakon pobede nad ekipom Voždovca, da je oduševljen atmosferom koja ga je dočekala i da se nada da će njegovi momci nastaviti sa dobrim partijama

Milojević se u Crvenu zvezdu vratio pobedom, pošto je na stadionu "Rajko Mitić", Voždovac savladan sa 2:1.

"Ovo je moja kuća, moja ljubav, moje sve. Bio je lep meč sa divnom publikom koja je došla u velikom broju i nadam se da će nastaviti tako i u narednim utakmicama, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle pobede protiv Voždovca (2:1) na "drugom debiju" na klupi crveno-belih.

"Impozantno je za mene sve ovo što se navijača tiče. Zvezda je veliki klub, koji konstantno raste. Igrači su svesni toga, utakmice su teške i nedostaju nam neki igrači da se kompletiramo, ali ono što je dobro i što se pamti su tri boda. Sve drugo ćemo da analiziramo kako bismo spremni dočekali naredne mečeve", istakao je Milojević.

U Zvezdinom dresu debitovali su Viktor Radojević i Uroš Sremčević, a susret je počeo Jovan Šljivić.

"Pričamo o momcima koji su kvalitetni, dobro treniraju i rade. Izaći na Marakanu i debitovati u tim godinama nije lako, postoji i trema, ali želim da ih istrpim. Gledaćemo da imaju što veću minutažu, a koliko će igrati, zavisi od njih. Prioritet je u ovom trenutku rezultat, jer nismo u najboljoj situaciji i postoji pritisak, ali ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve", podvukao je Milojević.

image