Sport

Dani Alves planira beg, ukoliko ga puste na privremenu slobodu

Španska "Marka" došla do informacija da nekadašnji fudbaler Dani Alves, koji je trenutno u pritvoru dok traje suđenje za seksualni napad, planira da pobegde, ukoliko ga puste na privremenu slobodu
Dani Alves planira beg, ukoliko ga puste na privremenu sloboduGetty © EUROPA PRESS/D.Zorrakino. POOL via Getty Images

Dani Alves je veliko ime brazilskog i svetskog fudbala, ali vež više od godinu dana nalazi se u španskom zatvoru, dok traje proces protiv njega u Barseloni.

Nekadašnji fudbaler Barse i Sevilje, ali i Juventusa i Pari Sen-Žermena, optužen je još prošlog januara i od tada se nalazi u pritvoru, na zahtev tužioca koji želi zatvorsku kaznu od devet godina.

Pre nekoliko dana, Alves je na ročištu u suzama ponovio da nije kriv i da je seksualni odnos bio sporazuman, kao i da je prethodno popio dve flaše vina i čašu viskija.

Ipak, "Marka" je došla do informacije da Brazilac ima plan za bekstvo iz Španije, ukoliko ga sud pusti na privremenu slobodu.

Navodno, jedan od Alvesovih cimera rekao je španskom novinaru da se Alves hvalio da već ima razrađen plan za bekstvo i da samo čeka odluku suda o puštanju na slobodu.

Alves ima 40 godina, a za selekciju "karioka" odigrao je čak 124 utakmice.

Sa Barselonom je osvojio tri titule šampiona Evrope, sa Seviljom dva Uefa kupa, a bio je nacionalni prvak sa Barselonom, Juventusom i Pari Sen-Žermenom.

image