Sport

Staroj dami ne pomaže ni Vlahović, Juventusu samo bod u Veroni

Fudbaleri Verone i Juventusa odigrali su 2:2 u utakmici 25. kola Serije A, a prvi pogodak za crno-bele postigao je Dušan Vlahović sa 11 metara
Staroj dami ne pomaže ni Vlahović, Juventusu samo bod u VeroniGetty © Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio

Juventus već četvrtu utakmicu uzastopno ne zna za trijumf u Seriji A i sada već može da se kaže da je titula izgubljena.

Posle remija sa Empolijem i poraza od Intera i Udinezea, Stara dama ne samo da posustaje u borbi sa neroazurima, već rizikuju da izgube i drugo mesto na tabeli od Milana.

Dušan Vlahovič vratio se u satav Masimilijana Alegrija, uspeo je da postigne pogodak, ali ni to nije bilo dovoljno Juventusu da prekine niz loših rezultata.

Verona je na "Bentegodiju" povela golom Folorunša već u 11. minutu, da bi srpski napad u 28. sa bele tačke postigao svoj 13. pogodak u sezoni.

Domaćin je na startu drugog dela ponovo došao do prednosti preko Noslina, da bi konačan rezultat postavio Rabio u 55. minutu.

Inter sada ima devet bodova prednosti u odnosu na Staru damu iz Torina i utakmicu manje, pa se čini da je šampionska trka u Italiji već gotova, iako je do kraja sezone ostalo da se odigra još 13 kola.

U prvoj utakmici dana, Napoli i Đenova igrali su bez pobednika 1:1.

image