Sport

Ovo je najskuplja fotografija: Novak i Jokić u zagrljaju - susret najboljih na svetu

Najbolji košarkaš i najbolji teniser sveta bili su u centru pažnje u Los Anđeles protekle noći
Ovo je najskuplja fotografija: Novak i Jokić u zagrljaju - susret najboljih na svetuGetty © Kevork Djansezian / Stringer

Košarkaši Denvera savladali su Los Anđeles Lejkerse (124:114) na gostovanju u Kalifornji, a Nikola Jokić je na tom susretu imao neočekivanu podršku - meč su pratili Novak Đoković i Vlade Divac.

Ovog nedeljnog jutra čitav svet priča o susretu dvojice srpskih sportista koji dominiraju globalnim sportovima kakvi su tenis i košarka, a sve je propratio i zvanični NBA nalog na društvenim mrežama.

Uz opis "Srpske legnde! Novak Đoković i Nikola Jokić", propratili su susret najboljeg tenisera i najboljeg košarkaša sveta po završetku utakmice.

Đoković je davao izjavu za američke medije, kada je u tom trenutku naišao Jokić. Činilo se da je Somborcu smetalo što je znojav u tom trenutku, ali se sa Novakovih usana moglo pročitati "nema veze" pre srdačnog zagrljaja.

Naravno, tu je bio prisutan i nekadašnji košarkaš LA Lejkersa Vlade Divac, koji je upotpunio susret trojice legendarnih srpskih sportista.

Đoković je u SAD stigao ranije nego inače, a sve u sklopu priprema za turnir u Indijan Velsu koji počinje 6. marta. Prethodno je bio i na fudbalskoj utakmici MLS lige, gledavši Los Anđeles Galaksi za koji nastupa Dejan Joveljić.

image