Sport

Đoković opet zaludeo NBA - pojavio se na spektaklu i razmenio poklon sa Stefom Karijem

Iako nije imao uspeha u Indijan Velsu, najbolji teniser sveta se dobro provodi van terena
Đoković opet zaludeo NBA - pojavio se na spektaklu i razmenio poklon sa Stefom Karijem© Twitter / screenshot / @warriors

Novak Đoković nije zabeležio rezultat u Indijan Velsu kakvom se nadao, ispavši već u trećem kolu turnira, a u subotu je potvrdio da neće nastupiti na mastersu u Majamiju koji sledi.

Ipak, slobodno vreme najbolji teniser sveta iskoristio je da ode na NBA meč Los Anđeles Lejkersa i Golden Stejt Voriorsa, gde je bio u centru pažnje.

Kao što je pre nekoliko dana gledao okršaj Nikole Jokića i Lebrona Džejmsa, Đoković je ovog puta uživo imao prilike da vidi i Stefa Karija, igrača Golden Stejta sa kojim se i pozdravio nakon susreta.

Dvojica slavnih sportista su se srdačno pozdravili, a potom i razmenili poklone. Novak je Kariju dao svoj reket, a Kari Đokoviću svoj dres, i na oba poklona su dodali svoje autograme.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Đoković je dobro izabrao koji meč da gleda, jer su Voriorsi savladali Lejkerse 128:121 u susretu u kom je Stef Kari ubacio 31 poen, a Lebron Džejms na drugoj strani čak 40.

image