Sport

Raspoloženi Lejkersi poništili solidnu Bogdanovu partiju u Los Anđelesu

Bogdan Bogdanovć ubacio je 17 poena za Hokse u Los Anđelesu, ali su Lejkersi bili previše raspoloženi i odneli ubedljiv trijumf 136:105

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović odigrao je još jedan meč u Los Anđelesu, ali ovoga puta su njegovi Hoksi poraženi od Lejkersa.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea, za gotovo 26 minuta na terenu, ubacio je 17 poena i bio drugi strelac ekipe, uz više nego solidan šut za tri poena - 3/5.

Atlanta je i dalje bez operisanog Treja Janga, a u njegovom odustvu najefikasniji u gostujućoj ekipi bio je Džejlen Džonson sa 25 poena.

Na drugoj strani, Lejkersi su imali više raspoloženih igrača, a do trijumfa ih je predvodio trio Dianđelo Rasel (27 poena, 10 asistencija), Lebron Džejms (25 poena, 10 asistencija) i Entoni Dejvis (22 poena, 15 skokova).

Atlanta drži desetu poziciju na Istoku, poslednju koja vodi u plej-in, dok su Lejkersi, zahvaljujući porazu Golden Stejta, sada deveti na Zapadu.

Voriorsi su na svom terenu poraženi od Njujorka 112:119, a Džejlen Branson ubacio je čak 34 poena u San Francisku.

Boston je zadržao primat u Istočnoj konferenciji, Seltiksi su ubedljivo u svom "Ti-Di gardenu" savladali Detroit 119:94, dok je Majami, bez Nikole Jovića, poražen u Filadelfiji 98:91.

image
Parada pobede u Moskvi uživo na RT Balkan
banner