Sport

Navijači Zvezde spremaju spektakl za Zenit: Da pokažemo koga smatramo braćom!

Navijači Crvene zvezde pozvali su pristalice crveno-belih da u što većem broju dođu na prijateljsku utakmicu protiv Zenita
Navijači Zvezde spremaju spektakl za Zenit: Da pokažemo koga smatramo braćom!Getty © Srdjan Stevanovic

Šampion Srbije i šampion Rusije odigraće u subotu prijateljski meč na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda je obavestila javnost da će kapije stadiona biti otvorene i da je besplatan ulaz.

Trener Vladan Milojević je istakao da želi spektakl, pa je pozvao navijače na stadion kako bi "ugostili prijatelje iz Rusije kako dolikuje".

Sada su reagovali i navijači, koji punim tribinama žele da pokažu koga smatraju braćom.

"Zvezda dočekuje Zenit u prijateljskoj utakmici i biće to dobra prilika da Zvezda na terenu odmeri snagu sa jakim protivnikom - šampionom Rusije. Takođe u ovom trenutku, ova utakmica je više od igre i kako bismo pokazali naš stav prema svemu što se događa u svetu, kako bismo pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta. Mnogo bitna utakmica koja će se prepričavati baš kao i prošla. Delije se već spremaju za ovu utakmicu i za ono što se sprema potreban nam je pun Sever", navodi se u saopštenju.

Crvena zvezda i Zenit već godinama neguju prijateljske odnose na brojnim poljima, od turnira namenjenih mlađim selekcijama, preko razmena trenera i igrača iz omladinskog pogona, pa sve do prijateljskih duela prvih ekipa.

image