Sport

Milojević: IMT nam pravio probleme, Zvezdina deca donela prevagu

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, izjavio je nakon utakmice sa IMT-om, da je njegova ekipa dobro otvorila utakmicu ali da su gosti njegovim igračima pravili probleme

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na domaćem terenu ekipu IMT-a sa 2:0 (1:0) u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Šef struke crveno-belih rekao je da je njegovom timu značilo dobro otvaranje meča.

"Dobro smo otvorili utakmicu, što je jako bitno u ovakvim mečevima. Međutim, sigurno da nam je IMT pravio probleme. Dosta je tu tranzicija bilo. To je ono što se meni ne sviđa. Pričali smo o tome na poluvremenu. Čim je počelo drugo, dali smo i drugi gol. Tražili smo i treći, da zatvorimo utakmicu. Mislim da jesmo relativno lako dolazili do ofanzivne trećine, ali jako dobar blok nas je čekao, nismo nalazili rešenja zbog gustine igrača IMT-a", istakao je Milojević i dodao da je na kraju ipak zadovoljan.

"Naravno, u fudbalu stalno nešto imate da ispravite, da radite i idemo dalje. Nemamo baš mnogo vremena, treba da se odmorimo. Opet nas čeka teška utakmica, i put za Surdulicu. Tako da... Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, čestitam mojim igračima, igračima IMT-a, naravno i našim vernim navijačima, kao i svim ljudima koji su došli. Znamo da je radni dan, ali hvala im još jednom, od srca", zaključio je Milojević.

"Na terenu ste mogli da vidite mnogo mladih igrača, oni su budućnost Zvezde. Naš zadatak je da pronađemo vreme i prostor za njih. Zadovoljan sam, jako je lepo kada mlad igrač postigne gol", dodao je Vladan Milojević.

Do kraja regularnog dela sezone preostale su još dve utakmice, u kojima će Crvena zvezda igrati protiv Radnika u Surdulici i Železničara u Beogradu.

image