Sport

Problem za Piksija pred EURO - odveo Srbiju u Nemačku, a sad se povredio!

Imajući u vidu da "orlovi" već uveliko kubure s izborom igrača u poslednjoj liniji, selektor Stojković moraće naročito da prati vesti koje stižu iz Rusije
Problem za Piksija pred EURO - odveo Srbiju u Nemačku, a sad se povredio!Getty © Srdjan Stevanovic - UEFA / Contributor

Fudbalska reprezentacija Srbije već za mesec dana biće na okupu u okviru priprema za Evropsko prvenstvo, ali sada je pitanje da li će baš svi izabranici Dragana Stojkovića Piksija biti zdravi.

Kako javljaju ruski mediji, Srđan Babić je doživeo povredu zbog koje je pitanje da li će defanzivac Spartaka iz Moskve moći da bude spreman za veliko takmičenje.

Babić se povredio već u šestom minutu utakmice Kupa Rusije između moskovskih velikana Spartaka i Dinama. On nije mogao dan astavi meč i teško se kretao ka svlačionici.

Još uvek nije poznato koliko je ozbiljna ova povreda, ali kako se EURO sve više približava, jasno je da je ostao kratak rok za rođenog Banjalučanina da se u potpunosti oporavi pred turnir u Nemačkoj.

Ovaj momak je bio član "zlatne" generacije omladinaca Srbije koja je na Novom Zelandu 2015. osvojila titulu prvaka sveta, a upravo njegov pogodak za 2:2 protiv Bugarske prošlog novembra obezbedio je "orlovima" plasman na Evropsko prvenstvo po prvi put posle 24 godine.

image