Srbija i Balkan

U Leposaviću zapaljen automobil vlasnika portala "Kosovo onlajn"

Vozilo je zapaljeno u noći između subote i nedelje
U Leposaviću zapaljen automobil vlasnika portala "Kosovo onlajn"© Vudi Xhymshiti/Anadolu Agency via Getty Images

Automobil Dušana Milanovića, vlasnika preduzeća "VIM info" u kosovskom sistemu, inače osnivača portala "Kosovo onlajn", zapaljen je minulog vikenda u Leposaviću.

Portal prenosi da je vozilo zapaljeno u noći između subote i nedelje, kao i da je slučaj je prijavljen Kosovskoj policiji, koja je izvršila uviđaj.

"Ne želeći da prejudiciramo i vezujemo ovaj slučaj za odnos vlasnika zapaljenog vozila i našeg medija, očekujemo od nadležnih institucija da rasvetle motiv, identifikuju počinioce i privedu ih pravdi", poručuje portal "Kosovo onlajn" koji pojašnjava da o paljenju automobila nije izvestio juče "zbog godišnjice Pogroma i pijeteta prema žrtvama".

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani potvrdio je juče da je automobil u noći između subote i nedelje izgoreo u Leposaviću. Policija je tada primila poziv u tri sata posle ponoći i odmah izašla na lice mesta.

"Jedan automobil je zapaljen, motor je bio oštećen. Za sada ne znamo razloge. Istraga je u toku", rekao je tada Eljšani.

image