Svet

Upozorenje Kim Dotkoma: Budanov umesto Zalužnog, Viktorija Nuland diže nuklearku u vazduh

Pravoj predsednici Ukrajine Viktoriji Nuland potreban je izgovor da NATO trupe hitno uđu u Ukrajinu, a "u njenom poremećenom umu", najbolji način da se to desi je da naudi Evropljanima radioaktivnim oblakom iz nuklearne elektrane koju je Rusija navodno uništila, piše finsko-nemački tehnološki biznismen
Upozorenje Kim Dotkoma: Budanov umesto Zalužnog, Viktorija Nuland diže nuklearku u vazduhwww.globallookpress.com © © Thomas Imo

Šuška se u Kijevu da će Valerij Zalužni biti otpušten, a da će miljenik CIA Kirilo Budanov preuzeti njegovo mesto na čelu Oružanih snaga Ukrajine, napisao je na na Iksu finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom.

Ako je to tačno, ovo je razlog, napisao je Dotkom i naveo obrazloženje.

"Pravoj predsednici Ukrajine Viktoriji Nuland treba neko dovoljno lud da raznese nuklearnu elektranu, a Budanov je njen čovek. Njoj je potreban izgovor da NATO trupe hitno uđu u Ukrajinu. Rusija pobeđuje u američkom proksi ratu, a Nulandova ostaje bez mogućnosti", napisao je Kim Dotkom.

Kako je naveo, "u njenom poremećenom umu", najbolji način da se NATO uključi je da naudi Evropljanima radioaktivnim oblakom iz nuklearne elektrane koju je Rusija navodno uništila.

"Propagandni mediji bi prodavali priču i potiskivali istinu kao što su to činili tokom čitavog rata. Ako Budanov ispuni prljavu zamisao Nulandove,  postaće sledeći Zelenski. To je njeno obećanje i njegova ambicija", piše dalje Dotkom.

On je dodao da su ukrajinski vojnici istrošeni, a pomoć sa Zapada je, privremeno, prestala.

"Trenutak za Putina da okonča ovaj rat pod uslovima Rusije je sada. Očekujte veliki pritisak", zaključio je Kim Dotkom.

image