Magazin

Princ Hari i Megan Markl proglašeni za najveće gubitnike Holivuda za 2023. godinu

Pretpostavlja se da će ova neslavna titula, koju dele sa još nekoliko učesnika, verovatno da bude "konačni udarac" za ugled poznatog para iz Kalifornije. Princ Hari i Megan su se u proteklih godinu dana nalazili u centru pažnje zbog brojnih projekata u kojima "samo kukaju", kao i zbog izbegavanja događaja koji su namenjeni članovima kraljevske porodice.
Princ Hari i Megan Markl proglašeni za najveće gubitnike Holivuda za 2023. godinuGetty © Mike Coppola

Ova godina nije bila najbolja za ovaj popularan ljubavni par, jer se čini kao su se neuspeli projekti, situacije koje donose loš publicitet i kritike javnosti ređale jedne za drugom. Samo neki od primera su raskidi velikih ugovora, najave novih projekata koji se nikada nisu realizovali, ismevanje od strane publike i drugih poznatih ličnosti...

Imena vojvode i vojvotkinje od Saseksa pojavila su se u "brutalno iskrenom pregledu" liste najvećih pobednika i gubitnika u šou-biznisu za ovu godinu, koju je objavio portal "Holivud riporter (The Hollywood Reporter)". Autor liste, Džejms Hiberd, napisao je oštar osvrt na prethodnih 12 meseci za Harija i Megan.

Naveo je raskid ugovora koji su imali sa platformom "Spotifaj", a izvršni direktor kompanije je zbog ovog nesporazuma vojvodski par nazvao "je***im prevarantima", što je znatno pokvarilo njihov ugled. Zatim, Hiberd je pomenuo višestruke "projekte u kojima vojvoda i vojvotkinja kukaju", kao što je "Rezervni princ", memoari princa Harija. Još jedan primer je njihova dokumentarna serija u produkciji "Netfliksa", koja je bila izuzetno popularna, ali veliki broj gledalaca nije bio zadovoljan sadržajem, jer su smatrali da je ponašanje bračnog para bilo "neiskreno i nadmeno".

Za kraj, Hiberd tvrdi da je glavni "udarac" bila epizoda crtane serije "Saut park (South Park)", u kojoj su Hari i Megan ismevani, bilo igla koja je konačno probila njihov "balon nadmenosti".

"Posle cmizdrenja u dokumentarnoj seriji na Netfliksu, užasne biografije i inertnog podkasta, brend Hari i Megan narastao je u balon nadmenosti koji je prizivao da bude probušen, a "Saut park" je bio čioda", napisao je Hiberd. "Uprkos konstantnom ismevanju i izrugivanju i neuspesima ovog para u Holivudu, oni izgleda, i dalje veruju da su bolji i da znače više od 200 zvaničnih događaja na kojima su morali da prisustvuju kao aktivni članovi britanske kraljevske porodice."

Kraljevski komentator Kinsi Šofild tvrdi da će, zbog proglašavanja vojvotkinje i vojvode od Saseksa za najveće holivudske gubitnike, agencija za talente Megan Markl "imati muke pri određivanju narednih koraka", kao i da je lista "Holivud riportera" veoma važna za ugled slavnih, tako da je sigurno "ostavila trag". 

Na listi gubitnika se takođe nalaze kompanija "Dizni", franšize "Vrisak", "Marvel" i "Di-Si", platofmra Iks, dok su za pobednike proglašene slavne ličnosti Tejlor Svift, Margo Robi, Džena Ortega, Kristofer Nolan, kao i celokupan horor žanr u filmskoj industriji i platforma TikTok.

 

image
Parada pobede u Moskvi uživo na RT Balkan
banner