Sport

Petrić: Zadovoljan sam rezultatom, ali očekuje nas težak revanš

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić posle pobede minimalnim rezultatom nad moldavskim Šerifom u šesnaestini finala Lige konferencija rekao je da moraju da budu zadovoljni rezultatom, ali da posao još nije gotov jer ih očekuje težak revanš u Beogradu
Petrić: Zadovoljan sam rezultatom, ali očekuje nas težak revanš© ФК Партизан/Мирослав Тодоровић

"Čestitam igračima. Mislim da smo u prvom poluvremenu mogli da budemo bolji, mirniji, sigurno bismo postigli bar još neki gol. Na kraju smo imali bolje šanse sa igračem manje. Nikad ne izdvajam fudbalere, ali u ovoj situaciji moram. U proteklom periodu bilo je dosta negativnih komentara na račun Ljubomira Fejse, a večeras je on odigrao utakmicu na pravi način. Nadam se da će tako nastaviti u narednom periodu. Pohvalio bih i sve ostale igrače. Ovo je samo prvo poluvreme, a igrači Šerifa su pokazali da mogu da budu opasni. Biće teško u Beogradu, ali nadamo se prolazu. Momcima sada želim da dobro odmore jer nas već u nedelju očekuje teška utakmica", rekao je Petrić.

Revanš meč je zakazan za sledeći četvrtak, a u međuvremenu crno-bele u nedelju očekuje gostovanje Spartaku u Subotici u okviru Superlige Srbije.

image