Sport

Jurić opet o Radonjiću: Onaj incident će mu pomoći

Bura posle torinskog derbija i sukoba između Ivana Jurića i fudbalera Nemanje Radonjića ne prestaje da se stišava, a hrvatski trener je sada opet pokušao da smiri situaciju
Jurić opet o Radonjiću: Onaj incident će mu pomoćiGetty © Valerio Pennicino / Stringer

Prvenstveno je ovo bilo bitno zbog dešavanja od prošle nedelje na derbiju protiv Juventusa. Tada je hrvatski stručnjak ubacio Radonjića na teren, pa ga izveo posle 15 minuta. Nastao je pravi haos, reagovali su i Nemanja i Ivan posle toga. Sada su se strasti smirile.

"Imamo mnogo mladih igrača koji treba da rastu i da rade još jače kada imaju uspone i padove. Tu uključujem i Radojića. Dešavanja sa derbija pomoćiće mu da razume važnost malih stvari. On je odličan igrač, dobro je igrao na ovom meču", rekao je Jurić.

On se nada da će njegov tim sledeće sezone pokazati veće ambicije.

"Ukupno gledano smo zadovoljni učinjenim u ligi ove godine. Sa predsednikom kluba često prčam o ciljevima i planovima. Hoću da ovaj klub ima više ciljeve, potrebna nam je veća stimulacija i rast. Biti 10. ili 11. stalno, to nije dobro. Ja sam ambiciozan čovek, hoću da ovaj tim stremi ka nečemu većem", zaključio je Jurić.

image