Sport

Milojević: Važna pobeda protiv TSC-a, Leković samo neka tako nastavi da radi

Trener Zvezde je bio zadovoljan što je njegov tim stigao do novog trijumfa u nizu
Milojević: Važna pobeda protiv TSC-a, Leković samo neka tako nastavi da radi© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da je srećan zbog pobede nad TSC-om u meču 25. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su ranije u utorak savladali TSC 2:1. Meč u Bačkoj Topoli je posle nekoliko minuta od početka bio prekinut na 45 minuta zbog problema sa osvetljenjem na stadionu.

"Uvertira je bila uslovljena nestankom struje, ali to nije opravdanje. Bila je teška utakmica za nas protiv ekipe koja je u motivacionom i energetskom smislu bila bolja. Probali smo sa rotacijama i izmenama i dobro je što smo pobedili. To je kvalitet i jačina Zvezde, da se trijumfuje i kad se ne igra onako kao pre 10 dana", rekao je Milojević po završetku meča, preneo je zvanični sajt kluba.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde pohvalio je mladog fudbalera Stefana Lekovića, koji je odigrao 90 minuta u Bačkoj Topoli.

"Čestitao bih mu na dobroj takmičarskoj utakmici. Nije mu prva, ali je odigrao 90 minuta i bitno je za njega da skuplja rutinu. Intervencija sa kraja prvog poluvremena je bila krucijalna. Zaista je igrao dobro sa Aleksandrom Dragovićem u paru, a za detaljniju analizu ima vremena. Svakako bih mu poručio da nastavi tako da radi", dodao je Milojević.

On je pozvao navijače da dođu u velikom broju na meč 26. kola Superlige protiv Novog Pazara, koji će biti odigran u nedelju od 16.00 časova na stadionu Crvene zvezde.

"Potrebna nam je energija i da držimo fokus, imamo 16 bodova prednosti, a ako neko može to da nam donese, onda su to svakako naši navijači i pune tribine. Pozivam ih da dođu u što većem broju da proslavimo rođendan", zaključio je Milojević.

image
VV inauguration
banner