Sport

Veseli za RT Balkan: Sledi najgluplja utakmica u sezoni, razočarani smo i tužni

Češki košarkaš iz redova Barselone Jan Veseli, na srpskom jeziku u intervjuu za RT Balkan, izjavio je da je razočaran ishodom polufinala na Fajnal-foru Evrolige u Kaunasu, kao i da sledi "najgluplji meč sezone" za treće mesto
Veseli za RT Balkan: Sledi najgluplja utakmica u sezoni, razočarani smo i tužni© RT Balkan

Barselona je nakon preokreta poražena od Real Madrida u polufinalu Fajnal-fora Evrolige.

Kao i mnogi njegovi saigrači, Jan Veseli ne zna zbog čega njegov tim nije izgledao najbolje na terenu.

"Ne znam šta se desilo, stvarno ne znam šta da kažem. Ne slažem se da je sjajna utakmica bila, igrali smo loše generalno."

Real je mesto na Fajnal-foru izborio nakon serije sa Partizanom, u kojoj je takođe nakon preokreta slavio.

"Svi znamo šta se desilo u seriji sa Partizanom i svako ima svoje mišljenje o tome. Oni imaju dosta iskusnih igrača, to su opet pokazali."

Češki košarkaš istakao je da nije veliki fan utakmice za treće mesto, nazivajući je "najglupljom utakmicom sezone".

"Moje mišljenje je da je ova utakmica za treće mesto najgluplja utakmica koja treba da se igra u sezoni. One pripremne utakmice na početku sezone, bolje su od ove. Ipak, mora da se igra, šta da radimo. Probaćemo da se spremimo za taj meč i da se spremimo za početak plej-ofa u španskom prvenstvu", dodao je Veseli.

Nekadašnji košarkaš Partizana izjavio je kakva je atmosfera u katalonskom timu, kao i to postoji li šansa da se nekada vrati u redove srpskog kluba.

"Pričali smo posle utakmice, svi smo tužni, razočarani sezonom, ali šta da se radi. Takav je format, takva je košarka. Sada ne razmišljam o tome, ja sam pod ugovorom, videćemo šta će se dešavati sledećih godina", zaključio je Veseli.

image