Sport

Lazetić pred Zvezdu: Ako treba, "parkiraćemo" i dva autobusa, ali ćemo i napadati

Ekipa iz Bačke Topole želi da bude težak protivnik crveno-belima i pokuša da ih iznenadi na svom stadionu
Lazetić pred Zvezdu: Ako treba, "parkiraćemo" i dva autobusa, ali ćemo i napadati© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Crvene zvezde da će se njegov tim tokom meča braniti ako za to bude postojala potreba, kao i da će pokušati da se nametne u napadu.

Fudbaleri tima iz Bačke Topole sutra od 16.00 časova na svom stadionu dočekuju aktuelnog šampiona u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

"Najveća moguća utakmica koju možete u poslednje vreme da odigrate u Srbiji je protiv Crvene zvezde. Jedva čekamo. To je za nas veliki motiv i prilika da ponovo igramo sa njima. Očekujem dobru utakmicu sa naše strane, mislim da smo u dobrom momentu, uzeli smo devet bodova iz tri utakmice, što nam je i bio cilj. Iz kola u kolo smo unapređivali igru i bili sve bolji", rekao je Lazetić i dodao da zna kako će Zvezda igrati.

"Očekujem da, ako bude trebalo da se branimo, da se branimo svi, nas 10, ako treba i dva autobusa da parkiramo. A kad budemo napadali želećemo da se nametnemo, želećemo loptu i znaćemo šta sa njom da uradimo", zaključio je Lazetić.

TSC je posle 22 kola na trećem mestu sa 46 bodova, dok je Zvezda na drugoj poziciji sa 55 bodova.

image
Parada pobede u Moskvi uživo na RT Balkan
banner