Sport

Klop komentarisao debakl Liverpula: Stvarno loša utakmica

"Crveni" su doživeli veliki udarac u prvom meču i pitanje je da li mogu da preokrenu u revanšu u Italiji
Klop komentarisao debakl Liverpula: Stvarno loša utakmicaGetty © Crystal Pix/MB Media / Contributor

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije bio zadovoljan posle utakmice svog tima protiv Atalante, u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope.

Liverpul je izgubio od Atalante sa velikih 3:0 na "Enfildu" i imaće težak zadatak da u Bergamu preokrene i produži svoje evropske ambicije.

"Ovo je stvarno bila loša utakmica. O, moj Bože...", započeo je Klop, koji će na kraju sezone, nakon devet godina na klupi, napustiti Liverpul.

"Dobro smo ušli u utakmicu, ali nismo tako nastavili. I pre njihovog prvog gola, izgubili smo konce igre. Bilo nas je svuda, ali i nigde. Vezni red nam je bio razvučen. Nisam to odmah prepoznao, stvarno je bilo čudno."

Engleski velikan bori se na više frontova, zbog čega je Nemac napravio veliki broj izmena u startnoj postavi, pa su na klupi ostali Mohamed Salah, Endru Robertson i Dominik Soboslaj.

"Potpuno razumem vaše pitanje. Izgubimo li utakmicu, uvek se govori o promenama. Ali ponovo bih sve uradio isto, a razlog je taj da i u nastavku sezone želimo da budemo dobri. Stoga moramo praviti promene. Moja je odgovornost ovaj rezultat, znam to. Međutim, ponavljam, ne bih menjao odluku o startnoj postavi."

Liverpul je 2019. godine protiv Barselone preokrenuo identičan zaostatak i ušao u finale Lige šampiona, zbog čega je Jirgen upitan da li tim može da ponovi ovakav rezultat.

"Nemam pojma", zaključio je Klop.

Revanš između Atalante i Liverpula na programu je sledećeg četvrtka na stadionu "Gevis" u Bergamu.

image