Srbija i Balkan

Milo Đukanović prihvatio poziv Andrije Mandića za televizijski duel

Lider Demokratskog fronta je sa predizbornog skupa u Pljevljima pozvao šefa države da na bilo kojoj televiziji razgovaraju o prošlosti i budućnosti Crne Gore
Milo Đukanović prihvatio poziv Andrije Mandića za televizijski duel© TANJUG/ SLUŽBA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU PREDSEDNIKA CRNE GORE

Predsednički kandidat Demokratske partije socijalista i aktuelni predsednik Crne Gore Milo Đukanović prihvatio je poziv kandidata Demokratskog fronta za predsednika Andrije Mandića na televizijski duel.

"Želim da obavestim njega i crnogorsku javnost da prihvatam poziv da razgovaramo o svim pitanjima koja interesuju naše građane", rekao je Đukanović na izbornoj konvenciji u Nikšiću, prenosi portal RTCG.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Đukanović je rekao da se Mandić "zaogrnuo gandijevskim plaštom i misli da će mu to pomoći da kolektivnom amnezijom naroda u Crnoj Gori dođe do predsedničke funkcije", a da u stvari najviše računa da će mu glasove doneti hiljade onih koje je "za vrlo kratko vreme natovario na državni budžet".

Mandić je prethodno, sa predizbornog skupa u Pljevljima, pozvao Đukanovića da na bilo kojoj televiziji razgovaraju o prošlosti i budućnosti Crne Gore.

Izbori u Crnoj Gori su zakazani za 19. mart. DIK je do sada utvrdila kandidature Mila Đukanovića ispred DPS-a, lidera DF-a Andrije Mandića i prvog čoveka Ujedinjene Crne Gore Gorana Danilovića. Kandidature su potvrđene i Aleksi Bečiću kojeg su predložile Demokrate, zameniku predsednika Pokreta Evropa sad (PES) Jakovu Milatoviću, Draginji Vuksanović Stanković koju je predložio SDP, kao i influenseru Jovanu Raduloviću Jodžiru kojeg je predložila grupa građana "Jodžir do pobede".

image
VV inauguration
banner