Srbija i Balkan

"Liči na Kejt, ali nije ona": Novinarka Bi-Bi-Sija podgrejala teorije zavere o britanskoj princezi

Sonja Meklaflan je ponovila ovu teoriju, sugerišući da žena viđena u kupovini pored princa Vilijama nije njegova žena, već dvojnik
"Liči na Kejt, ali nije ona": Novinarka Bi-Bi-Sija podgrejala teorije zavere o britanskoj princezi© Tanjug/AP Photo/Gero Breloer

Sportski reporter Bi-Bi-Sija je izgleda dolila ulje na vatru teorijama zavere o princezi Kejt Midlton, komentarišući fotografiju koju je britanski "San" objavio na kojoj je princeza uslikana sa suprugom Harijem.

Sportska novinarka Sonja Meklaflan je prokomentarisala najnoviju fotografiju navodeći da je na njoj neko ko "izgleda kao Kejt".

Ona je ponovila ovu teoriju, sugerišući da žena viđena u kupovini pored princa Vilijama nije njegova supruga, već njena dvojnica.

Takođe je sugerisala da bi princa Vilijama mogao da zameni glumac.

Komentarišući video koji upoređuje osobu na najnovijim snimcima sa prošlim slikama princeze, Meklaflan je napisala: "To očigledno nije Kejt".

Ona je dodala da, iako neki mediji navode da je reč o pravoj Kejt, to zapravo nije ona i da nema mesta teorijama zavere, ali da je "sve veoma čudno".

U seriji postova na Iksu, Kristofer Buzi, američki preduzetnik je rekao da je princeza izgledala "izrazito drugačije" od procurile paparaco slike, tvrdeći da je izgledala "mlađe, vitkije, više i brže".

On je upitao ako se, kako je rečeno, Kejt uspešno oporavlja i da će uskoro nastaviti svoje kraljevske dužnosti, zašto se još nije vratila da ih ispunjava.

image