Svet

Memoari udovice vlasnika "Plejboja": Hju je imao skrivene kamere, snimao političare i biznismene

Hefner je rekao da na snimcima ima i poznate ličnosti, kao i "snimke divljih orgija, takođe sa poznatima, političarima i biznismenima od kojih su neki bili u braku", napisala je Kristal u svojim memoarima
Memoari udovice vlasnika "Plejboja": Hju je imao skrivene kamere, snimao političare i biznismenewww.globallookpress.com © © Kevan Brooks/AdMedia

U spavaćoj sobi vlasnika "Plejboja" Hjua Hefnera, koji je preminuo 2017. godine u 91. godini, bile su postavljene skrivene kamere, piše "Njujork post".

Njegova udovica Kristal Hefner opisala je u svojim memoarima da je otkrila "male skrivene rupe" u dnu kreveta svog pokojnog supruga, dokaz da je snimao svoje (i tuđe) seksualne avanture u spavaćoj sobi. 

"Kada sam ga pitala o tome, samo je slegao ramenima", napisala je Kristal u memoarima "Reci samo dobre stvari: Kako sam preživela 'Plejboj' i pronašla sebe".

Upitala ga je čemu one služe, na šta je on ponosno odgovorio: "Dosta sam snimao. VHS. Imam sate video snimaka, stotine seks-kaseta."

Kristal ga je upitala da li su oni sa snimaka znali da ih snima.

"To je moja spavaća soba. Moja kuća", odgovorio je.

Hefner joj je rekao i da na snimcima ima i poznate ličnosti, kao i "snimke divljih orgija, takođe sa poznatima, političarima i biznismenima od kojih su neki bili u braku", napisala je Kristal.

Ona je navela da misli da su kamere bile van funkcije kad je bila tamo, ali "bile su te izrezbarene ploče od drveta. A jedan od panela na desnoj strani imao je kružni izrez", rekla je bivša "plejboj" zečica za "Njujork post".

Kristal Hefner (37) udala se za osnivača "Plejboja" 2012, kada je on imao 86, a ona 26 godina. Ostala je s njim u braku sve do Hjuove smrti 2017. godine.

image
VV inauguration
banner