Svet

Naoružani pripadnici "Antife" čuvaju dreg kraljice koje deci čitaju "transrodne priče" (VIDEO)

Novinar udaljen sa lica mesta, teksaška policija obezbeđivala naoružano obezbeđenje

Knjižara u Teksasu "Pačuli Džous" organizovala je čitanje "transrodnih priča sa dreg kraljicom za decu", a ulaz u knjižaru obezbeđivali su "Antifa" "čuvari" sa poluautomatskim puškama.

Jutjuber, komičar i konzervativni provokator Aleks Stajn snimio je ovu situaciju i video snimak objavio na Tviteru.

Postavio je pitanje zašto je potrebno da čuvari budu maskirani i da nose oružje, nazivajući okupljene kukavicama.

Deci koju su roditelji doveli na čitanje transrodnih priča muškarci prerušeni u žene poklanjali su LGBT+ i zastave transrodnih osoba. 

"Ovde čitaju transrodne priče seksualne prirode deci kojoj nije dozvoljeno čak ni da imaju seks", primetio je Stajn.

Novinar Tajler Hansen je tajno ušao na sporni događaj, ali su ga na zahtev vlasnika knjižare naoružani pripadnici ultraliberalnog pokreta "Antifa" nasilno izbacili dok je policija ostala unutra da pomogne obezbeđenju.

Čitanje transrodnih priča deci predškolskog uzrasta je, inače, manifestacija koja se u poslednjih nekoliko godina organizuje širom SAD, a počela je da prelazi i na ovu stranu Atlantika.

Zabeleženi su slučajevi da su organizatori ovih događaja, kao što je izvesni Alberto Garza iz Hjustona u Teksasu, registrovani seksualni prestupnici. Garza (32), alias Tatjana Mala Nina, 2008. godine bio je osuđen zbog seksualnog zlostavljanja osmogodišnjeg dečaka. Njegova prošlost do javnosti je dospela tek godinama kasnije.

image