Magazin

Kako da koristite TikTok kada nemate internet u avionu

Pojeli ste sve grickalice, odspavali ste, pročitali ste nekoliko stranica knjige koju ste poneli, već ste pregledali sve filmove i serije koje su u ponudi, međutim, vaš let dugo traje pa biste rado koristili telefon, ali nemate internet. Međutim, to ne znači da ne možete da gledate video sadržaj na TikToku - potrebno je samo da pronađete jednu skrivenu opciju.
Kako da koristite TikTok kada nemate internet u avionu© Freepik/svetlanasokolova

Jedna korisnica TikToka podelila je jednostavan proces od četiri koraka, koji vam omogućava da bez interneta koristite TikTok.  

Da biste podesili ovu funkciju, kliknite na tri reda u gornjem desnom uglu vašeg profila, a zatim kliknite na "Podešavanja i privatnost". Zatim pronađite opciju "Oflajn video snimci", pa kliknite na "200 video snimaka", da biste preuzeli 120 minuta gledanja.

Međutim, komentari neće biti vidljivi, a kada se dostigne ograničenje od 200 snimaka, korisnici više ne mogu da preuzimaju dodatni sadržaj.

Ono što je najvažnije kod ove funkcije je to što se mora podesiti kada imate pristup internetu, to jest pre polaska na putovanje, kako bi se video snimci preuzeli na uređaj.

Mnogi korisnici su bili oduševljeni što su naučili ovaj jednostavan trik za borbu protiv dosade na dugim letovima. 

"Kako to da nisam znao za ovo?" jedan je pitao na TikToku.

"Čuvam ovo za moj sledeći let", napisao je drugi korisnik.

Međutim, ima i onih koji nisu previše impresionirani ovim privremenim rešenjem. Nekoliko korisnika je priznalo da bi im bilo potrebno više od 200 video snimaka da bi "ubili dosadu" tokom leta. 

"Meni treba više od 20.000", rekao je jedan, a drugi je napisao: "200 video snimaka je kao pet minuta."

"Gledam 200 video snimaka dok se spremam u kupatilu, pre nego što odem na posao," dodao je treći, a neki su napisali da gledanje snimaka "nije zabavano bez komentara."

Ipak, ovo sigurno može biti dobra "prva pomoć" kada putovanje postane isuviše naporno, tako da možete da isprobate "oflajn" opciju pre sledeće avanture. 

image
VV inauguration
banner