Sport

Duljaj pred Vojvodinu: Oni su tradicionalno nezgodan rival Partizana

Crno-beli su u prošlom kolu doživeli debakl 0:4 protiv TSC-a, pa će protiv Novosađana biti motivisani da se iskupe
Duljaj pred Vojvodinu: Oni su tradicionalno nezgodan rival Partizana© Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred utakmicu protiv Vojvodine da je novosadska ekipa po tradiciji uvek nezgodan protivnik za crno-bele.

Partizan u subotu od 15.30 časova dočekuje novosadsku ekipu u utakmici 17. kola Superlige Srbije.

"Moramo da budemo fokusirani od samog početka, naravno, biće drugačija igra, drugačija utakmica od one u Novom Sadu, drugačiji intenzitet, biće drugačije, tad nismo bili u takmičarskoj formi ni mi, a ni oni. Oni polako dolaze do svoje forme, sve bolje i bolje igraju. Mnogi očekuju da mi moramo svakog da pobedimo, ali ja nikakav pritisak ne stavljam na svoju ekipu. Samo sledeći protivnik, fokus na našu igru i da damo sve od sebe", istakao je Duljaj na konferenciji za medije pred meč.

Dodaje da je za njegov tim svaka utakmica derbi, tako i ova utakmica sa Vojvodinom.

"Biće teško, oni su odigrali dve teške utakmice protiv Crvene zvezde i TSC-a. Popovićev rad tek sada dolazi do izražaja, igraju odlično, imaju dosta iskusnih igrača u timu, odlična ekipa i po tradiciji oni su uvek nezgodan protivnik za nas. U prošlosti su nam mnogo puta uzeli bodove, ali igramo na našem stadionu, na našem terenu i najveći je motiv da se dobrom igrom odužimo svima koji su došli na prošlu utakmicu da podrže našu ekipu. To je meni najveći motiv, a verujem i igračima, da dođe ponovo 8.000 ili 10.000 duša koji dolaze čistog srca da podrži svoj tim", zaključio je Duljaj.

image