Sport

Holand zagolicao maštu navijača Reala: Nikada se ne zna šta budućnost donosi...

Fudbaler Mančester sitija Erling Holand izjavio je da je srećan u engleskom klubu, ali je dodao "da se nikada ne zna šta budućnost donosi"
Holand zagolicao maštu navijača Reala: Nikada se ne zna šta budućnost donosi...Getty © James Gill - Danehouse

Holand (23) je u Mančester siti stigao 2022. godine iz Borusije Dortmund i ima ugovor sa engleskim klubom do juna 2027. godine.

Međutim, pojedini svetski mediji su objavili da bi norveški fudbaler mogao 2025. da pređe u madridski Real.

"Zaista sam srećan u Mančester sitiju. Zaista sam zadovoljan ljudima koji me okružuju: trenerom, direktorima, rukovodstvom... Reći ću nešto što će sada da završi na svim naslovnim stranama - nikada se ne zna šta budućnost može da donese. Možete ovo da napišete, ali morate da napišete i sve ono što sam rekao na početku, a to je da sam sada srećan", rekao je Haland na konferenciji za medije u Mančesteru uoči revanš meča osmine finala Lige šampiona sa Kopenhagenom.

Norveški fudbaler je istakao da u ovom trenutku ne razmišlja o produženju ugovora sa Mančester sitijem.

"Fokusiran sam na teren. Imamo dosta utakmica. Pre dva dana smo imali derbi sa Mančester junajtedom, sledi Liga šampiona, a u nedelju igramo sa Liverpulom. Moram da se fokusiram na sve to", dodao je fudbaler Mančester sitija.

Holand je ove sezone odigrao 31 meč za Mančester siti i postigao je 28 golova u svim takmičenjima.

"Propustio sam dosta prilika ove sezone i verovatno ću u budućnosti da promašim još koju. Ljudi će me kritikovati. Da li bi trebalo da razmišljam o tome? Ne", zaključio je Haland.

Mančester siti će u sredu od 21 čas na svom terenu dočekati Kopenhagen u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

"Građani" su u prvom meču slavili sa 3:1.

image