Sport

Zvezda i Zenit igraju na "Marakani" - prijateljstvo i sport jači od terorizma

Fudbaleri Crvene zvezde i Zenita igraju od 19 časova prijateljski meč na našem najvećem stadionu. Odigravanje utakmice bilo je pod znakom pitanja zbog terorističkog napada u Moskvi, ali je odlučeno da su prijateljstvo i sport iznad terorizma
Zvezda i Zenit igraju na "Marakani" - prijateljstvo i sport jači od terorizma© FK Crvena zvezda

Prijateljski meč Crvene zvezde i Zenita, koji je na programu u 19 časova na "Marakani", igraće se uprkos terorističkom napadu u Moskvi.

FK Crvena zvezda istakla je želju da pokaže ruskom narodu koliko je uz njih, zbog čega će pre početka utakmice biti organizovan minut ćutanja.

Šampioni dve države neće igrati u najjačim sastavim, pošto obema ekipama nedostaju reprezentativci, ali to ne znači da utakmica neće biti kvalitetna i uzbudljiva.

Vladan Milojević neće moći da računa na čak 13 prvotimaca: Omrija Glazera, Srđana Mijailovića, Nasera Đigu, Marka Stamenića, In Bom Hvanga, Gelora Kangu, Osmana Bukarija, Žana Filipa Krasoa, Ognjena Mimovića, Jovana Šljivića, Uroša Sremčevića, Veljka Milosavljevića i Andriju Maksimovića.

Garancije za bezbednost svih učesnika fudbalskog spektakla na stadionu "Rajko Mitić" dao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Crvena zvezda obezbedila je besplatan ulaz na utakmicu.

image