Sport

Istorija na Netfliksu - Nadal i Alkaraz uživo, igraju egzibiciju u Las Vegasu

Poznata striming platforma će po prvi put otkad postoji uživo prenositi neki teniski meč, a biće to sudar dvojice nekadašnjih "brojeva jedan" i osvajača ukupno 24 grend slema
Istorija na Netfliksu - Nadal i Alkaraz uživo, igraju egzibiciju u Las Vegasu© Twitter / screenshot / @netflix

Jedan od najboljih tenisera u istoriji Rafael Nadal vraća se na teren početkom 2024. godine nakon propuštene gotovo čitave 2023. godine zbog problema sa povredom.

I dok svi iščekuju da vide Španca na Australijan openu, već sada je poznato da će 3. marta odigrati egzibicioni meč protiv sunarodnika Karlosa Alkaraza i to u Las Vegasu.

U istorijskom poduhvatu, čuvena striming kompanija "Netfliks" po prvi put otkako postoji prenosiće uživo neki teniski meč, a ova egzibicija će se igrati u američkoj državi Nevada, u dvorani koja prima 12.000 gledalaca.

Biće to okršaj nove i stare generacije, osvajača dve i 22 grend slem titule, kao i dvojice nekada najboljih tenisera sveta. Naslov meča glasiće "Netfliksov slem", a ni pomenuti datum nije slučajno izabran.

Meč će biti odigran nekoliko dana uoči početka prvog mastersa u sezoni Indijan Velsa. Inače, Alkaraz će već 27. decembra ove godine igrati i egzibicioni meč protiv Novaka Đokovića u Saudijskoj Arabiji.

image