Sport

Duljaj: Gledamo u "svoje dvorište", nećemo se predati

Trener fudbalera Partizana, Igor Duljaj, čestitao je ekipi Napretka na pobedi i istakao da se crno-beli neće predati u borbi za titulu
Duljaj: Gledamo u "svoje dvorište", nećemo se predati© Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana poraženi su na svom terenu od ekipe Napretka rezultatom 1:0.

"Čestitam Napretku na pobedi, borili su se. Imali smo šanse, ali, na kraju to niko ne računa, jer se gleda samo rezultat. Danas smo izgubili izuzetno tri važna boda na našem terenu... Ja igračima ne mogu da kažem da nisu hteli, jednostavno, imali smo te neke prilike gde smo mogli da postignemo gol", rekao je Duljaj na konferenciji za medije posle meča sa Napretkom.

Duljaj je tokom utakmice imao primedbe na suđenje glavnog arbitra Nikole Radakovića, a posle utakmice je ušao u raspravu sa sudijama.

Ipak, trener crno-belih nije želeo da komentariše suđenje.

"Kad vas neko pogleda u oči, vidite odmah da to nije iskreno, ali suđenje neću da komentarišem. Njemu na obraz."

"Da li smo igrali dobro? Nismo. Šanse smo stvarali... Veoma je teško kada u ekipi imate igrače koji su igrali pod injekcijama. Nismo imali klupu... Mateus Saldanja nije bio tu, Ksander Severina je isključen na prošloj utakmici, ali to ne umanjuje pobedu Napretka", dodao je Duljaj.

Saldanja je zbog povrede propustio duel sa Napretkom.

"On je igrač koji nam je dosta neophodan. To se primećuje najbolje po utakmicama. Samed Baždar je danas bio njegova zamena, on je mlad igrač, treba dosta prostora za njega, nikada mu neću zameriti. Na njemu je da radi, ali on je drugi igrač, i Saldanja bi ove situacije lakše rešavao", istakao je trener Partizana.

Duljaj je naveo da je poraz teško pao igračima Partizana.

"Igračima je teško pao poraz zbog mnogih stvari... Gledamo u svoje dvorište, oni znaju da imaju moju apsolutnu podršku. Znamo da ćemo samo zajedno morati da izađemo još jači. I ono što je izuzetno važno, mi se uopšte ne predajemo, niti ćemo se predati."

Partizan je pružio šansu Crvenoj zvezdi da preuzme vrh tabele.

"Na nama je da radimo, imamo već novu utakmicu u nedelju. Tako da pritisak neka bude sada na drugima. Ja sam rekao da moja ekipa nema pritisak rezultata. Oni časno, pošteno odrađuju sve ono što zahteva fer-plej", naveo je Duljaj.

Partizan će u nedelju gostovati ekipi Mladosti u Lučanima u 26. kolu SLS.

image