Sport

Klop nije ljut, samo je razočaran: Sada možemo da se fokusiramo na Premijer ligu

Eliminacija iz Lige Evrope mogla bi da pomogne Liverpulu da se fokusira na osvajanje titule u Premijer ligi, rekao je trener "crvenih" Jirgen Klop
Klop nije ljut, samo je razočaran: Sada možemo da se fokusiramo na Premijer liguGetty © sportinfoto/DeFodi Images

Liverpul je u četvrtak uveče slavio minimalnim rezultatom u Bergamu, što nije bilo dovoljno da se nadoknadi minus od tri gola iz prvog meča, pa su "crveni" završili učešće u evrokupovima ove sezone.

"Razočaran sam što nismo prošli dalje, ali nisam frustriran niti ljut. Sada možemo da se fokusiramo na ligu i to ćemo i uraditi", rekao je nemački trener posle meča u Bergamu.

Klop, kome je ovo poslednja sezona na klupi Liverpula, rekao je da je Atalanta zasluženo prošla dalje i da se "crveni" okreću narednom meču.

"Imamo par dana da se oporavimo, a onda igramo protiv Fulama, što neće biti nimalo laka utakmica. Ali, daćemo sve od sebe, to je sada jedino takmičenje koje igramo", rekao je nekadašnji trener Majnca i Borusije Dortmund.

Ekipa sa "Enfilda" trenutno se nalazi na trećem mestu na tabeli Premijer ligesa 71 bodom, koliko ima i drugoplasirani Arsenal, dok je Siti prvi sa dva boda više.

image
VV inauguration
banner